U.K. PINK FLOYD EXPERIENCE SOFIA & VARNA

Тази пролет, директно от сцената на Уест Енд в Лондон у нас пристигат седем прекрасни музиканта, за да изнесат двучасов мултимедиен концерт, превъплъщавайки се в класическия състав на Floyd от осемдесетте години на миналия век. Усещането за автентичност на музиката и хореографията, както и брилянтната работа на режисьор-осветителят превръщат този спектакъл в канон в прогресив рока.   

 

Музикантите от UKPFE доказват, че не „Another Brick in the Wall“,  „Money“, или „Wish You Were Here“ нито дори „Shine on You…“ са най-важното в това шоу. В това вълшебно шоу на Floyd основното е завладяващото пътешествие през света на Pink Floyd и пълното усещане, че сте на истински концерт на живо на легендарната група.

„Винаги имаме една невероятна, положителна нагласа към нашите концерти, изглежда, че успяваме да издигнем зрителите до висотата на Pink Floyd“, казва бас китаристът и беквокалист Дейвид Пауър.“

„Когато групата свърши да свири и пожела “лека нощ”, цялата хилядна публика стана и започна да ги аплодира, а след няколко минути те изсвириха още няколко неща.

Последвалото се превърна в невероятно светлинно шоу и накара хората отново да се изправят на крака и във възторг да запеят заедно с групата под нестихващи аплодисменти, това издигна всеки един от нас до безпрецедентни емоционални висоти“, критикът Ема Уосън за „What Good to do in the UK“.

И така: ‚Защо да посетим този концерт?“ ще се запитате.

Защото група от изключителни английски музиканти, спечелили сърцата на феновете на великата група в родината си и в Европа, пристигат, за да да изсвирят за вас за първи път някои от най-великите песни на всички времена в един от най-добрите спектакли, посветени на Pink Floyd.

Билети: https://bilet.bg/bg/events/4631 & https://bilet.bg/bg/events/4630  

Close Menu