Sheck Wes, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Honey Dijon и Solomun се присъединяват към 20-тата годишнина на фестивала EXIT

Sheck Wes, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Honey Dijon и Solomun се присъединяват към 20-тата годишнина на фестивала EXIT

Sheck Wes, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Honey Dijon, Paul van Dyk и Solomun, които ще донесат своя специален 4-часов сет на тържеството, потвърдиха своите изпълнения на 20-годишнината на фестивала EXIT!
Дълъг списък от световни и регионални звезди вече потвърдиха своите изпълнения, включително David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Boris Brejcha, Sepultura, Metronomy, Marky Ramone, Laibach и много други.
Централното събитие, отбелязващо двете десетилетия на двукратния шампион на Европейските фестивални награди, ще се проведе в известния му пълен формат, от 8 до 11 юли в Петроварадинската крепост, със състав, който вдъхнови 82% от феновете да покажат любовта си към фестивала EXIT, като запазят своите билети за 2020 г. за следващото лято.
Вижте какво казва Dusan Kovacevic, основател и изпълнителен директор на EXIT:
„EXIT винаги е имал огромен брой лоялни фенове, но ние бяхме изненадани от много високия процент на онези, които решиха да запазят билета за голямото честване на 20-годишнината на фестивала догодина. Изключително сме благодарни на публиката за любовта и подкрепата и това също ни дава увереност да продължаваме да привличаме нови артисти и да създаваме страхотен състав за изданието 2021 г. и да дадем на феновете нещо, което да очакват с нетърпение. “
Заедно с гореспоменатите хедлайнери, 999999999 на живо, Juliana Huxtable, Francois X, Onyvaa live, Bokee, Monosaccharide, както и VTSS b2b SPFDJ, ще пристигнат в крепостта през следващото лято, за да се представят на трите най-големи сцени на EXIT – Main Stage, the Dance Arena и No Sleep Novi Sad.
EXIT 20-та годишнина 2021 | Втори кръг обявяване на изпълнители:

Новата група изпълнители за EXIT 2021 е водена от вълнуващи ключови играчи на световната електронна и трап сцена. Младият нюйоркски рапър Sheck Wes, чиято „Mo Bamba“ се смята за един от най-големите хип-хоп хитове през последните няколко години, ще пристигне в Сърбия за първи път. Талантът на Sheck беше признат от Travis Scott и Kanye West, които подписаха неговите издания и той вече има колаборации с хип-хоп звезди като DJ Snake, 21 Savage, Lil Pump, Offset и Gucci Mane. Honey Dijon, родена и израснала в Чикаго, домът на хаус музиката, която е дълбоко вкоренена в нейния стил, също ще участва за първи път на честването на 20-годишнината на фестивала. След многобройни участия в някои от най-известните клубове по света, тази изключителна музикантка, продуцент, модна икона и активист ще внесе своя уникален звук в Петроварадинската крепост. Към нея ще се присъедини Nina Kraviz, техно момичето, което на няколко пъти е затваряло EXIT фестивала на известната mts Dance Arena и която наскоро имаше уникалната възможност да запише на живо сет на връх Олимп в Гърция, който е достъпен на нейните онлайн платформи. Paul Kalkbrenner, чийто сет EXIT 2019 беше избран за един от най-добрите от това лято, също потвърди пристигането си. Най-големият му хит, „Sky and Sand“, беше 129 седмици в германските класации и по този начин се озова на върха на официалната класация на Деня на немското единство, който включва хитове от предишните 30 години. По време на европейското си самостоятелно турне през 2019 г. Kalkbrenner продаде повече от 100 000 билета, което го приближи до статута, на който се радват рок звездите.
Solomun, друг ветеран на EXIT и любимец на феновете на EXIT Festival, ще донесе 4-часов сет в Нови Сад през следващото лято, който със сигурност ще включва песни от новия му албум, който трябва да бъде публикуван в началото на 2021 г. към новото му издание е отличен сингъл, озаглавен „HOME“, с който той искаше да привлече вниманието към силата на музиката и колко е необходимо тя да се върне в клубовете и пространствата, които се считат за нейния дом, за да можем да изживеем музика по правилния начин.
Paul Van Dyk многократен носител на наградата “Най-добър диджей в света“ и носител на награда Грами, който наскоро се представи онлайн на събитието Life Stream на Exit, ще се изяви на живо в крепостта през юли следващата година и ще представи последния си албум, наречен „Guiding Light“.
Честването на 20-годишнината от фестивала EXIT ще се проведе от 8 до 11 юли 2021 г. в Петроварадинската крепост, с изпълнения на David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Four Tet, Sheck Wes, Solomun, Sepultura, Metronomy, Dax J, Kobosil, Denis Sulta, Honey Dijon, Laibach, Juliana Huxtable, Francois X, 999999999 live, Onyvaa, Monosaccharide, Bokee, VTSS, SPFDJ, Marko Nastić, After Affair, Kristijan Molnar, Bokee, Coeus, Goblini, Ilija Djoković, Lag, Insolate, Layzie, Massimo, Reblok, Runy, Space Motion и Thundermother.
Всички билети, закупени за EXIT 2.0 (40% отстъпка в сравнение с крайната цена през 2021 г.), са валидни и за изданието от 2021 г. Онези 82%, които са решили да запазят билетите си за 2020 г., дори ще имат шанса да спечелят някои страхотни награди: доживотен билет за EXIT, пропуск за сцената за mts Dance Arena, VIP надстройка на обикновен билет, модни пакети EXIT и тениски. И тези, които нямат късмет, също ще получат своята утешителна награда: 20% отстъпка от тениски EXIT и сувенири по техен избор.
Ограничен брой билети за фестивала EXIT 2021 се продават на промоционална цена от 128 лв. и 40% отстъпка в сравнение с крайната цена.
Билети за EXIT 2021 може да намерите в мрежата на bilet.bg тук или на официалния сайт на EXIT Festival тук. Фенове, които са поискали възстановяване на сумата, но междувременно са размислили и искат да запазят билета си и по този начин да получат множество предимства, могат да отменят процеса на възстановяване на сумата, като изпратят личните си данни на help@bilet.bg.
EXIT. Където активизмът среща хедонизма.

Close Menu