EMMA SHAPPLIN НА ЖИВО в СОФИЯ!

 EMMA SHAPPLIN НА ЖИВО в СОФИЯ!

 EMMA SHAPPLIN

 НА ЖИВО в СОФИЯ!

  ИНТИМНАТА ВЕЧЕР   с  LA DIVA DES ANGES / ДИВАТА НА АНГЕЛИТЕ

   С оркестър, група и хор

   DE L’OPERA A POP

11.10.24 НДК 1 .20:00

       За първи път в България   

​                  www.emmashapplin-bulgaria.com                 

              *Мултиплатинена награда за албума Carmine в 25 страни

              *Номер 1 в Billboard за 2 години американски класации транс-ремикс 2004

              *Мулти злато за албума Etterna 2003

               *Мулти злато за албума Macadam Flower 2009

              *Повече от 8 милиона продадени албума

Emma Shapplin, тя е една от най-добрите и обичани в света, модерно настроено френско сопрано, мега звезда от Франция, композитор, художник и страхотно изглеждащи красиви жени завладяха света с комбинацията от тези качества.

Най-добрите режисьори се борят да участват в създаването на следващия й спектакъл. Песента “Spente le Stelle”, “La Notte Eterna” в нейно изпълнение има мистично кристално звучене и е една от любимите песни на съвременната поп-опера сцена във Вселената. Албумът й “Carmine”, станал мултиплатинен в 25 страни, все още е ненадминат.

Нейните представления са драматични, но изпълнени с любов към живота, понякога готически, но хипнотизиращи. Във всичко има усещане за красота и неизбежност. Ема ще изпълни своите брилянтни шедьоври, за първи път в София с електронни музиканти, хор и струнен оркестър.

ТОВА СЪБИТИЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА СЕ ПОСЕТИ! ДЕРЗАЙТЕ !

Kъм специфичния си стил и харизма, Ема е изнасяла концерти от дебюта си на някои от най-удивителните места по света, включително Акропола в Атина, както и гръцката арена “Олимпия”, Големия дворец на Кремъл в Москва, Еспланадата Операта в Сингапур, 3 вечери в Caesare Arena в Израел през 1999 г. и отново през 2004 г., театърът Carré в Холандия, в новоразкопан римски мавзолей на открито близо до Белград за 10 000 души, на концерт на открито на мястото на огромен храм в Бали, на тунизийския морски бряг на Хам Мамет, в театъра Колизео в Буенос Айрес и на 7000 места в «Луна Парк Арена» в Монако за събитие с кънки на лед, домакин на принц Алберт, на стадион в Чихуахуа за 25 000 души и точно над състезателната писта, за откриване на първата Формула 1 през нощта в Сингапур, концерт за изложението в Анталия 2016 г. и пеене за U.N.E.S.C.O 2016, U.N.H.C.R в Атина, 300-годишната годишнина на двореца на царицата за G8 в присъствието на 20 президенти с техните първи дами.

ДОБРЕ ДОШЛИ В УДИВИТЕЛНИЯ СВЯТ НА ЕМА ШАПЛИН!

 www.bilet.bg

Close Menu