Amelie Lens, Black Coffee, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner,  Robin Shulz и много други потвърдиха участието си на EXIT това лято

Amelie Lens, Black Coffee, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Robin Shulz и много други потвърдиха участието си на EXIT това лято

Amelie Lens, Black Coffee, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner,
 Robin Shulz и много други потвърдиха участието си на
EXIT това лято!
Amelie Lens, Black Coffee, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner,
 Robin Shulz и много други потвърдиха участието си на
EXIT това лято
 
 
След като сръбският премиер помоли фестивала EXIT да не отменя, а да се състои през август, организаторите работят денонощно, за да създадат специално и значимо събитие за 20-тия рожден ден. С датите, определени за EXIT да се проведе от 13 до 16 август, се обявява първата вълна от повече от 30 изпълнители, включително Amelie Lens, Black Coffee, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Boris Brejcha, Tale Of Us, Robin Schulz, Ofenbach и Laibach. Roni Size, който оглави фестивала преди 20 години, ще изнесе и изключителен B2B сет с LTJ Bukem заедно с MC Dynamite. Всички артисти ще се съберат, за да изпълняват и творят на един от най-обичаните и награждавани фестивали в света, който започна като движение за мир и свобода през 2000 г.
 
Водещи електронни изпълнители се събират отново на EXIT Festival:

 
Когато EXIT призова за единство миналия ноември, публикувайки кампания 2020, която показва различни раси и етноси, обединени заедно в едно човешко лице, никой не можеше да предвиди, че ще бъде толкова актуално, колкото днес.
 
„С всичко, което се случва в света днес, социалното послание на EXIT, за съжаление, изглежда толкова важно, колкото преди 20 години. Тогава ние излизахме от потисническия режим и се борихме за мир и свобода в Сърбия и Балканите. Сега, 20 години по-късно, ние искаме да изпратим послание на надеждата на света, който най-лошото е зад гърба ни, когато се касае за пандемията, но също така подчертаваме, че има толкова много работа, която трябва да свършим, когато неща като расовoто неравенство или разрушаването на нашата планета са засегнати.“, заяви основателят и изпълнителен директор на EXIT фестивал Душан Ковачевич.
 
Много от водещите фигури в музикалната индустрия наричат тазгодишното издание на фестивала като „лъч светлината“ за възстановяването на индустрията на събитията. Следвайки всички здравни и правителствени указания, EXIT ще отвори поне 20 сцени и зони в разширената крепост Петроварадин. Една от основните предпазни мерки ще е броят на присъстващите да бъде ограничен до 50% на сцена, която може да поеме поне 90% от обичайния си капацитет.
 
Главната сцена ще бъде на обичайното си място на централното плато на крепостта Петроварадин, готова да посрещне зрелищни изпълнения на световните и регионални суперзвезди като Laibach, Robin Schulz, Roni Size, Ofenbach, Burak Yeter, DJ Regard и още много други, които предстоят да бъдат обявени. Към тях ще се присъединят най-добрите групи в региона като Obojeni Program, Buč Kesidi, Massimo, Goblini и много други, които ще бъдат също толкова интересни заместители на туристически обиколки, които вече не могат да бъдат резервирани по-рано от 2021 година.
 
 
 
 
 
Световни хитове на EXIT: 

 
Енергичният център на фестивала, колосалната mts Dance Arena, която според мнозина е най-вношителната сцена на електронна музика на Земята, ще бъде домакин на някои от най-големите световни изпълнители, включително Black Coffee, Nina Kraviz, Amelie Lens, Paul Kalkbrenner, Denis Sulta, Boris Brejcha, Tale Of Us, ARTBAT, Dax J, Kobosil, DJ Tennis, Meduza , Marko Nastić, After Affair b2b Kristijan Molnar, Andrew Meller, Lag b2b Insolate, Ilija Djokovic, Coeus, Space Motion, Reblok и много други. Това е онзи специален момент, когато слънчевите лъчи греят над крепостните стени и любимата ви мелодия се носи през звуковата система и в душата ви, което отново ще направи фестивалното преживяване незабравимо.
 
Съседната сцена No Sleep в Нови Сад, която спечели невероятна международна похвала през последните пет години, водеща до старта на нейн собствен фестивал в Белград всеки ноември, се завръща през август с първите си изпълнители като Juliana Huxtable, Francois X, Marcel Dettmann, VTSS b2b SPFDJ, 999999999 Live, Monosaccharide, Bokee и много други, които да следват да бъдат обявени в следващите дни.
 
В допълнение към най-големите сцени, EXIT магията не би била възможна без няколко емблематични сцени като Latino Stage, любимите на хип-хоп феновете Beats Stage, барабанен и бас музикален спот XBass Pit stage. Друга сцена, представяща местната и регионална DJ сцена Urban Bug, също ще присъства тази година  и Guarana AsFM и Gaia Experiment Trance Stage. Освен зоните за отдих и освежаване, тази година специално място ще бъде заета от зоната Pachamama, докато историческото място за срещи, за специалното издание за тази година, ще бъде Wge Wadada Reggae Stage.
 
Още изпълнители ще се присъединят през следващите седмици, докато организаторите подготвят фестивала в сътрудничество с Националния отдел по здравеопазване на правителството на Сърбия. Сърбия, както и много други европейски страни, вече отвори границите си без ограничения или PCR тестове, които вече са необходими, така че хора от цяла Европа ще могат да дойдат на фестивала. Ако по някакъв случай има епидемия в някои страни през август, посетителите, идващи от тази страна, ще преминат през бързи PCR тестове, които ще бъдат или напълно безплатни, или с много ниска цена.
 
Life Stream
 
Роденият от младежкото движение за мир и свобода в Сърбия и на Балканите, социалната дейност на EXIT е също толкова важна, колкото и самият фестивал с хиляди хуманитарни и социални проекти, реализирани през последните две десетилетия. На 20-тата си годишнина EXIT също така продължава да планира началот на най-големия си екологичен проект до тази дата, наречен LIFE STREAM. Основната концепция на проекта е да излъчва предавания от фестивала по нов иновативен начин чрез възпроизвеждане на допълнителни кадри с цитати и информация за безпрецедентната екологична криза и други нарастващи социални проблеми, пред които е изправен целия свят днес.
 
Билети – Най-популярната оферта на EXIT 4 + 1 също се връща!
 
„Купете 4, вземете 5“,  известно още като „4 + 1“ офертата е най-търсената групова оферта на Exit и ще бъде налична от сряда на 17 юни. Зад простата математика 4 = 5 стои идеята, която улеснява всяка група приятели да отидат на фестивала. А именно приятелите, които купят четири фестивални билета наведнъж, ще получат петия билет EXIT безплатно! Офертата „Купете 4, вземете 5“ разполага с много ограничен брой билети, така че не забравяйте да вземете своите навреме! Билети за EXIT можете да намерите на exitfest.org и bilet.bg/bg само за 120 лв., А за желаещите да добавят настаняване и местен трансфер, има също пакети, от 129 лв. (влючен транспорт) и 249 лв. (включено настаняване и транспорт).
 
Всички фенове, закупили билета си в периода преди спирането на продажбите, ще имат възможността да решат дали искат да използват билета си за августовското издание на фестивала, да го заменят за фестивала за следващата година или да поискат възстановяване в съответствие с него при условията, предписани от сръбското правителство за събития, забавени поради пандемията, за които те ще бъдат уведомени своевременно.
 
 

Close Menu