Най-готините Хелоуин събития!

 

Какво по-добро място за празнуване на Хелоуин от известни клубове с  истинските живи вещици?

Ако само едно място на веселие не е  достатъчно, има много клубове, където можете да се насладите на Хелоуин . Вземете например Club EXE, Biblioteka и Club Code в Пловдив.

Тези клубове са всичко друго, но не и празни.  Ще можете да станете свидетели на различни смразяващи кръвта декори. От зомбита танцьори до майсторски издълбани джак-о-фенери, призрачните празници на Хелоуин нашия календар има всичко. И така, какво чакате? Вземете партньора си (и костюма) или най-добрия си приятел, сложете по един грозен пуловер за Хелоуин и прегърнете празника.

Halloween at EXE CLUB:  EXEREA 51  
Този  Хелоуин в EXE Club купонът ще е гарантиран!
Гости ще бъдат De La Swing (elrow), Pavel Petrov, Electriksoul и Bagerziev.
Пригответе се за страхотен и незабравим Хелоуин в EXE Club, може да видите повече тук.

Halloween I Scream PARTY at Once upon a time Biblioteka
Елате на  зловещо яко I Scream Party по случай Halloween. Партито ще се вихри с DJ VLD. Ще викаме от страх до малките часове на нощта!
Подготвени са, разбира се, ужасяващо страхотни изненади, съвместно с нашите приятели от Maker’s Mark, може да видите повече тук.
Партито започва малко преди полунощ!

We Are CODE Halloween music by Pacho & Max BG
Костюмирай се и се забавлявайте в нощта на Хелоуин с нас!
Имало едно време… вече не върви! Действието се развива в днешни дни, а в главната роля ще влезнеш точно Ти. Фантазията не си пести и страховит бъди, безплатен вход и много шотове вземи, може да видите повече тук
Мястото е Club Code – Пловдив! Купонът е гарантиран!

Close Menu